Produkte

Kontakt
 


Sh.A. “Vajra Bimore” Fier është krijuar mbi bazën e privatizimit të ish ndërmarjes ushqimore Fier në fushën e përpunimit të lëndëve paravajore dhe vajrave, me vendim të gjykatës nr. 12663 datë 30/01/1999 me nr. liçense 1000574, NIPT J82916436O për  “Prodhim e tregtim vajra ushqimore, ushqime blektorale tregti import eksport mallra të ndryshëm”

Trashëguam reparte e magazina ku nuk prodhohej asgjë. Ekzistonte infrastuktura rrugore për lidhje midis reparteve e magazinave, furnizimi me energji, ujë, rrjeti i kanalizimeve dhe shkarkimeve por të amortizuara.
Personeli administrativ dhe inxhiniero teknik hartoi planin e zhvillimit të shoqëris hap pas hapi si blerja e kaldajës për prodhim avulli. Përshtatja dhe adoptimi i disa makinerive për të bërë rafinimin e vajit ushqimor grexho që importonim për të bërë të mundur...

Me shume:

 
Imazhi i Kompanisë
Vaj Ulliri Bunec Sarandë
  Vaj Luledielli i Rafinuar  

 
 
 

 

Kompania Vajra Bimore ju sjell shijen e pakrahasueshme te ullinjve te mbedhur me kujdes dhe kenaqesi.
Siç e dime vaj i ullirit eshte...

Me shume:

 

Sot impianti i rafinimit te vajit prodhon vaji te rafinuar konforme te gjithe treguesve e standarteve bashkohore. Vaji ushqimor i rafinuar i prodhuar nga...

Me shume:


© 2007 Të gjitha të drejtat e rezervuara. VAJRA BIMORE sh.a. "FIOL" Fier -Albania.
Home - Historiku - Produkte - Galeria - Teknologjia - Partneret - Kontakt
Built by BalkanHost.com