Produkte

Kontakt

 

Imazhi i kompanisë - VAJRA BIMORE sh.a. "FIOL"

Emri:Silvi Bakiri
Datelindja:16.04.1987
Vendlindja:Tirane
Arsimi:Aktualisht studion ne fakultetin ekonomik, dega administrim biznesi

Roli ne kompani:Imazhi zyrtar ekskluziv i kompanise,menaxhere marketingu, pjesemarrese ne shume aktivitete per llogari te kompanise Vajra Bimore sh.a. “FIOL” brenda dhe jashte vendit.
 
Eksperienca pune:Eksperienca te ndryshme televizive dhe radiofonike

Te tjera:Aktualisht imazhi perdoret per billborde, publicitet ne median audio dhe vizive, kalendare, fletepalosje, postera, ndarje dhuratash per konsumatoret, evente promovimi si panaire apo aktivitete artistike kombetare dhe nderkombetare dhe ne cdo mjet tjeter publiciteti qe njihet si i tille nga industria e publicitetit.

© 2007 Të gjitha të drejtat e rezervuara. VAJRA BIMORE sh.a. "FIOL" Fier -Albania.
Home - Historiku - Produkte - Galeria - Teknologjia - Partneret - Kontakt
Built by BalkanHost.com